Hej Baby-Boobooo

Hej lilla gubben min!

Kul att du (äntligen) skrev ett inlägg, så kul att läsa ju! Ush har haft en ganska tråkig först advent, eller iafl mestadelen av dagen va tråkig. Dettta innebar plugg på KTB, åh ne det kan bara inte va kul. Speciellt inte när man läser ett så ofattbart ämne som statistik... morr! NU vill jag så gärna att du kommer hem, behöver masssa pepp från sveriges pepp-mästare!

Efter lite plugg hade mamma det trevliga förslaget att gå till Oscar fredriks kyraka, sjukt fin, har inte varit där innan så det var extra spännande. Det var ingen gudstjänst utan kallades insjungning av julen, en stor kör och orkester och massa allsång, mys mys. NU har vi ätit pizza till middag, inbakad hawai blev det för min del. mumsfillibabba!:)

NU sitter jag här och väntar på att du ska komma hem från outletshopping så vi kan snackas. Får väl göra lite  nytta slänge så jag tror jag ska maila ut om nästa möte inför pv-dagen! Denna veckan e det full rulle: Here it goes:

MÅNDAG:Samtal till Folksam+ Nailteam. SEdan plugg på handels, FUM, & KÖR!
TISDAG: Jobb+ Mentorträff
ONSDAG:Övningstillfälle+plugg+möte+ Gabbi julkonsert
TORSDAG:Jobb + kör-sopran-rep.
FREDAG:PLugg
HELG:lugnast möjliga, förmodligen lite plugg och ev. middag hos Elin och Christian.

SKYNDA DIG HEM!!!
ich liebe dich! PUUUSSSS

Till sötis

Hej Baby,

Synd att du inte var här och firade thanksgiving med mig i torsdags.

Jag hade super kul men inte alls lika kul som jag hade haft om du var här och firade med mig. Tänk att vi två är ett. Är det inte fantastiskt. Jag längtar tills jag är i din famn om 18 dagar. Hoppas att du står ut i kylan och regnet. Puss puss puss din henke

Bilder från mobilen!



Hej love! kom på hur man ladda in bilderna från mobilen så det har jag sysslat med en stund nu, mkt roligare än att plugga:P Först är det din söta syster, ganska gammal bild men ville visa hennes snygga frilla! SEn en bild på din snygga tjej som på detta sätt legat nerbäddad i soffan den gångna veckan, kankse inte så snygg förresten. Sist 2 bilder från vårt kommersande i lördags, galet men kul hehe, vist hade vi ett fint utbud!?

NU måste jag plugga, längtar tills vi pratar sen!
pusssss

baby!

Hej love! Kom hem, behöver dig här å nu!! Fasen jag gör så mkt å försöker mkt men alltid är det någon (jag eller ngn annan) som inte är nöjd, de är hårt att ha vänner på 2 håll. Ush å fy... behöver lite struktur så du gör bäst i att synda dig hem :)

love u!

ps. fixar du en lägenhet åt oss blir jag extra glad!!!

Hey baby, hey baby, Hey!

Hallo gulleplutt!

Idag mår jag bättre än igår, har dock kvar en del halsont vilket e illa men det har varit värre så jag vill inte klaga! Ännu en dag i soffan har passerat vilket betyder att vi är en dag närmare att ses, lovely!!! (Älskar dig om du nu hade glömt det!!)

Idag har jag:
- Sovit i stugan- duktig mig!
- Ätit kanelbulle till frukost (som Ulla som sov över här köpte på Brogyllen igår, behöver jag en säga att den var gudomligt  god!?)
- Laddat ner (jag vet aja baja) Mamma Mia och stundom njutit, stundom sjungit med i bästa filmen detta året, oh yes!
- Gjort mitt bästa för att bli frisk genom att drick te med honung vilket resulterade i ännu mer hosta... det verkar inte va ngt botemedel för mig iafl!
- Köpt Julklapp till en väldigt speciell person, i wonder who?!
- Saknat dig (som vanligt)

NU ska jag snart prata med världens bästa=====?????==== DIIIIIIGGG!!!


PUUUSSSSSSSS

Jiiippiiii!!!

Jag klara tentan(!!!!!!!), tror redan tempen sjönk med någon grad!
Segt å va sjuk, men jag är definitivt på bättringsägen vilket känns grymt skönt. Inget jobb imorgon, möjligtvis lite plugg jag missat idag annars blir det nog mest till att ligga på soffan å slappa, låter så skönt men jag lovar dig baby, hade gjort mkt för att få vara med dig eller i skolan å slippa ligga här å dega!

Idag har jag mailat ut om Prut så lite nytta har det iafl blivit. Ska nog se ngn film tror jag, kanske "Savethe last dance" eller ngt i den stilen, romantiskt å lättsamt= filmer som faller mig perfekt i smaken. Btw blev det ingen titt på lägenheten får istället ringa och kolla om de andra tackat ja imorgon, jag var för död imorse.

Nu ska jag återgå till soffan puss å nyp i baken!


Till mitt hjärta

Hej Sötnos.

Hoppas att du får lite sömn i natt. Trisst att behöva var sjuk. Det är något som du verkligen inte behöver. Speciellt nu när jag inte är där och kan bädda ner dig. Nu sitter jag på Starbucks och har det alldeles lagom slappt.. Skönt med miljöombyte. Synd att det är en tidsskillnad hade behövt lite råd om ett köp klädes köp jag funderar på att göra.. Du är alltid här annars och stöttar mig. Du är alltid där och stöttar mig det känns så himla tryckt att ha dig. Du gör mig mer självsäker. Hoppas att du känner lika dant. 

Saknar dig. 

Vi får gå på liseberg när jag kommer hem. Bara du och jag.


Puss puss 



ps. I Love You

Hej hunnybunny!

Sitter i Gabbis säng å fäller en skog av tårar.... saknar dig massor. Har precis sett en fantastisk film: som rubriken säger(ps. i love you) utifall att du inte skulle fatta :P. Se den gärna, kanske inte din typ av film men ändå på ngt sätt tror jag du kommer gilla den!

Liseberg idag med mormor, ulla mamma å gabbi å urban. mysigt men lite splitrat när man är så många, hade varit bättre om det bara var vi im sure!

Nu har snart halva tiden gått sedan jag åkte från dig, otroligt att det går så fort, helt fcking uuunderbart! Du är så himla fin Henrik, glöm aldrig det. LOVA! önskar du satt här i sängen med mig och bara krama mig hårt och så som bara du kan. Varför ska du vara så långt borta för, dumma dig. Fast jag stopade ju dig inte heller, dumma mig. dumma oss, ibland e man inte så smart som man kanske för stunden tror. Men jag tror ändå på oss, vi är inte hopplösa tror vår dumhet! GO us! :)

inatt ska jag drömma fina drömmar om oss tillsammans,jag vet att de blir fina för du är den finaste av de fina!

Din
Natalie

Kvällens outfit, start hos Vanessa sedan utgång!!!


Tack för att du e du!

Hej älsklingen min!

Vi la precis på ett som vanligt mkt trevligt skype-samtal. Jag ville bara säga att du är bäst och att jag är så glad att du e du, och att jag gillar dig å det e toppen att du gillar mig. Att det bästa egentligen är att vi gillar varandra! Du är min fasta punkt i en snurrig värld, trots att du just nu e så långt borta, men snart snart ses vi och jag längtar så! :) En bättre vän, kille och coach kan man knappsat ha, är så tacksam och glad att du är min Henke-penk!

Älskar dig av hela hela heeeeeelllaaaaa hjärtat!

DIN Natalie

Let there be you

Hi my sweety. 

It is too bad that you arn't here with me and hold me tight.

I could really need some of your love. This case I am doing right now is not the funniest. You are the best thing in the world. Do you know that? Your shoes did look really good. I think it was a good buy. I Hope you get a lot done tomorrow. I know that you are planning to clean your closet.

I LOVE YOU.

MANY MANY MANY MANY MANY KISSES FROM ONE WHO REALLY LOVES you YOU YOU


dagens kap. 150:- för dessa läckra boots, som hittat!


Götets coolaste vägg


meeee


Gårdagens gäng!


Farsdag, plugg å lite bakis på det!

Hej gubben!!
Nu har jag skrivit "klart" mIn del och skickat till resten av gruppen för respons, skönt och 2.5 min som vi var ska prata i gruppen e ju inte så lång tid, är uppe i 2.28 min/sek så det får funka!

Igår var det ju party hos Olllan, riktigt nice. Hennes lägenhet är verkligen jättefin, hon har målat vitt och skrivit lite upplyftande ord på ena väggen, cooolt. Typ du är.... Fantasktiksk , fin, ärlig, bra osv. (precis som du e). >Silken brud va! Eftere vi ätit kom killarna, var nog ballare innan men ändå kul med nytt folk. Klockan rusa på och vi skynda ut för utgång, för merparten av oss blev det Nivå, först ggn för min del så det var kul! Tror olivia o.co. gick till Gretas, svårt att stå i valet och kvalet för min del men jag får väl ta Gretas nästa gång!


Min vecka ser ut som följande:

Måndag: Jobb- jag ska visa vad jag går för, fast ändå inte ställa för höga lrav på mig själv, har ju annars en tendens att göra det som du vet!+ Kör

Tisdag: Skolaa- Seminarium 8-10 sen ska jag nog plugga lite tror jag.

Onsdag: Rensning av garderob, är tanken nu iafl, får se hur mkt det blir av det när dahgen är kommern hehe!+ EV. Besök på Lindex där bla. Årets HR-chef Sofia Brax ska ta emot oss, spännande, hoppas bara jag får komma, var lite tajt om platser nämligen, håll tummarna för mig!

Torsdag: Föreläsning- Första i kursens andra delmoment: "Kvantitativ metod". typ statistik å så. Är lite ororlog att det blir svårt men jag får försöka plugga på så gott jag kan! + Bokbord( jag har dock redan sålt mina) PRUT anordnar det ju så jag hoppas det blir bra!+ Möte (mitt första) med Kristina H= programansvarig för vårt program. Vi kan typ ta upp lika saker med henne ang utb. Nu blir det nog mest om p-dagen och om huruvida vi kan öka mångfalden.

Fredag: NERVÖST!!! Första dagen själv på jobbet, shit hur ska det gå? Kommer vara så galet spänd hela tiden!

HEEELG!! Inget planerat än men det får nog bli lugnt!

Hörs sen, ich liebe dich!
Din Natta


Nästa vecka...

Hej Sötnos. 

Nu sitter jag själv här på min kammare och tänker på dig. Hoppas att du har det kul ikväll på partyt hos ollan. Nästa vecka ser mitt schema ut som föjlande.

Måndag:
Tisdag: Lämna in case. Bed Bath & Beyond. Har utvärderat hur de finasierar sitt företag med skuld vs. equity.
Onsdag:
Torsdag: Redovising av mitt Atlanta Symphony Orchestra case.
Fredag:
Lördag: Utflyckt med OIE (office of international education) till norra Georgia. Gå i berg och äta södermat.
Söndag: Genomföra en WtA walk through audit på en restaurang.

Puss puss puss puss från mitt hjärta till ditt hjärta

Jag & Du

Hej Sötis,

Nu sitter jag här i min ensamhet på GA Tech. Har precis haft en lektion i Operations Strategy som gick så där. Jag är orolig att jag inte ska prestera så bra som jag vill. Det hade varit så himla trist att falla på mål linjen. Synd att du inte är här. Det hade gjort det så himla mycket bättre, hålla din hand, krama dig, puss på dig.. och sova tillsammans med dig. Det är så himla synd att du inte är här. Nästa gång jag åker iväg kommer jag ta med dig på mitt äventyr. Lova att du gör samma sak med mig. 

Älskar dig min prinsessa...

Puss

DU & JAG


Wow. nu börjar jag lära mig hur detta funkar!!

Oki, Tillbaka till min tanke från början, nu när jag dragit första stråt till stacken är det dags att bjuda in Henke, hoppas han nappar på idén!

Mina planer för veckan:
Måndag: Skola, prut-möte & Kör
Tisdag: Skola och Första mötet med vår Mentor Cathrine
Onsd: Jobba, andra dagen!
Torsdag: Skola
Fredag: Jobba

Här emmellan har jag cokså tänkt hinna med lite plugg, träning och roligheter i övrigt! Tror det ska funka!

Henke, Hur ser din vecka ut!?

PUss din skrutt!

Premiär för vår blogg, fast ahn vet det inte än!

Hejsan och välkommen till min blogg!

Jag har en tanke, att jag och min prins som just nu befinner sig i Atlanta och jag i Göteborg ska ge vårt skypedistansförhållande en ytterligare dimension. Nämligen att via bloggen hålla ännu mer kontakt med varandra. Så detta är början på ett litet exprement, hoppas han är på idén!?

Så såhär spenderade jag min dag(hittils):
- Tog liten sovmorgon och hade en skön morgon hemma
- Plugg plugg plugg i massor på biblan!
- Göra en blogg (!!!)

planer för resen av dagen:
-Ta en promenad i det fina vädret
-Skypa, gissa med vem??
-Kolla Top Model
-...ev plugga lite mne

Fixar-söndag

Hej Allihopa!

Tror nog att detta kommer bli mitt riktga första inläggg, gjorde ett samtidigt som jag skapade bloggen men det försvann märligt nog när jag skulle ladda upp en bild!! illa!

Idag har jag som rubriken antyder haft en liten fiaxar-söndag. Gick upp rätt sent eftersom jag jobbade natt igår. Hade min dagliga pratstund med Henke, alltod lika mysigt, och åt lite frukost. Packade upp (äntligen!!!) och nu ikväll har jag plattat håret :) Blir inte så ofta med tanke på att jag e en lat typ när det gäller sådanna saker!

Under eftermiddagen spelade jag, mamma och sis vårt nyinskaffade spel " Subarit" - trevligt spel, speciellt som jag vann.. oh YEEES!

Ikväll blir det lite fix inför den nya kursen som startar imorgon, metod, låter lagom torrt men jag måste ge det en chans innan jag dömer ut det helt, vem vet, kanske blir det en jättegivande kurs trotts att det e ped. som håller i den...?!

So long!// Natta


RSS 2.0