30 timmar kvar till LAS VEGAS!!!!

Hej min baby,

Det är klart att jag kan visa mina trendiga och ungdomliga  skor. Här är en bild på mina babysar i USA. Från vänstra hörnet. 

Niceiga sommar skor (Londo), 
Ännu ett par niceiga sommarskor (Barcelona)
klassiska seglarskor (USA)
snabba löparskor (outlet Atlanta, 160 kr ett fynd)
Ett par goa och stiliga causal skor
Fräscha, stilrena, mycket trendiga, rentav brud magnet, nyinköpta (Soho, NYC, USA)
Ett par fiiiinskor
Ett par nyinköpta goa loafers som är sjukt lätta och väligt stilrena.






Ses imorgon mitt hjärta.

PUSS

Glömde ju visa de nya sko-favoriterna!!!...



....OCH SÄGA ATT JAG SAKNAR EN UNDERBAR PERSON, TILLIKA EN TROGEN LÄSARE OCH VÄN, marija, SKA BLI UNDERBART ATT DU KOMMER HEM SÅ JAG FÅ SE DITT CUTE A FACE OCH HÄNGA MED HÄRLIGA DIG.

HÄR KOMMER DET SENASTE NYFÖRVÄRVET TILL SKOGARDEROBEN, HENKE I KNOW UVE DONE THE SAME, SHOW THEM OFF ( för er som inte vet injhandlade henke x-antal gubbskor aka. seglar skor i NY). VIsa Visa!

Här kommer mina pärlor!

Godnatt igen!




Kväll i lyan!

Hej Love!

Nu har lugnet efter stormen infynnit sig. Vi (örnisarna) har ätit middag, kyckling-kokkosmjölk-gryta med ris/nudlar och te å kakor till efterrätt. MUMS! Så mysigt med lite sällskap när du inte är här. Längtar dock sååå tills det blir verklighet, snaaart!!

Imorgon blir det rapportskrivande, vill att vi blir klara snart, skulle vara underbart skönt! Då kan mna släppa detta lite å jag kanske kan jobba på fredag, pengar e ju himla nice! Vi ska även träffa vår handledare för lite feedback på det vi skickat in, i stort sett är rapporten klar, endast en sammanfattning som saknas.

Till helgen väntar afterwork och jobb. Blir nog bra!

Här e en bild på de bästa, VI!

Puss och godnatt älsklingen!


Sweetwater and Bowling

Hej sötnos,

Förlåt att jag försov mig i morse. Jag var nog fortfarande lite på gasen och väldigt trött. Hoppas att jobbet går bra i natt. Jag tycker du är himla duktig i alla fall. Längtar tills vi ses imorgon. Lovar att inte försova mig.

Jag tycker du var väldigt snygga i din hoj klädsel. De klär dig. Grrrr

Här kommer några bilder från går dagen.

LOVE U



Gårdagens!!

TJO!

Igår var det sittning med skepp o hojj tema! Den va kul men lite halvseg stundom,,, aja, ska inte klaga den blev ju iafl av! Såhär såg jag ut! ENJOY!





Väntar btw på att min loverboy ska komma in på skype, nu e han en kvart sen, illllllaaaa! Avis på Malin som har sin prins här på besök, mjut!

 (Jag satsa på HOJ!=MC)))

PUSSSS

Tjabba

Vilka underbara inlägg du har gjort. Sjukt roliga och snygga. Schysta bilder din kamera tar oxå.. tänk om jag också hade en så bra kamera.

Nu har ännu en ny vecka dragit igång och nu är det bara två veckor kvar tills springbreak. Som du vet ska jag till Las Vegas under spring break och jag, Richard, Eddie och June möttes upp igår och planerade vår resa. Det ser ut som om vi ska göra lite ditt och datt. mycket hajkande blir det. VI ska vara ute i naturen i 7 dagar. Jag får nog skaffa mig ett par regäla Levis jeans att ha på mig. 

Saknar dig min lilla smultron. Godiset tog också slut idag =)......  nu har jag inget sött att smaska på när du inte är här med dina söta läppar. Jag kände förövrigt inte igen dina läppar som du tog kort på i ditt förra blogg inlägg. De kändes inte som dina..

Nu ska jag gå lägga mig.

Jag längtar tills jag pratar med dig imorgon bitte.

Puss puss puss och vakna sött.




Måndag- dagens outfit och snö :(

Hej hopp allihop!

Har precis skickat in det vi skrivit hittills till vår handledare coh funderar på vad jag ska göra här näst! Ska nog gå ut i et hemska vädret för att införskaffa en liten present till mammi som fyller år imorgon. Såhär ser et ut när jag tittar ut genom fönstret, käns lagom lockande...



kanske ska följa snubben i mitten som har paraflax, OM det nu hade varit så att jag hade ett...hehe, kan nog vara dax att köpa ett paraply, speciellt med tanke på att jag bor där jag bor, i den regnigaste staden av de regniga.. GBG!

Idag är jag iafl vårfin, vädret till trots:



Om en timme ska jag å henke datea på skype, längtar!!

PUSS PÅ ER ALLA FINA!

En liten uppdate kring Nattas liv!

Tjollahoppsan!!!

I Måndags kom jag som ni säkert vet hem från NY, hae det helt fantastiskt tillsammans jag å Henke. Vi gjorde massor och njöt av att vara tillsammans! Min stora rekommendation blir SOHO, SOHO, SOHO, min och Henkes favvodel av staden, lite mindra folk, mer mysigt å en bra blandning av butiker osv!

Här kommer lite shoppingbilder!


Jeans: 29$ Urban Outfitters
Jacka: 49$ America Eagle Outfitters
Skor: 29$ Converse
Väska: 75$ DKNY


 
Blus: 29$ Mindre affär i SoHo, tror den hette Extreeme?!

Shoppade även lite smink, schampo och dylikt, här e ett smakprov på mina pussvänliga läppar efter en påstrykning med Cover Girls "Wet Slick" färg:530:



Veckan har känts lite ensam, man blir så fort van av att ha någon där, emn jag har haft en del ljusglimtar som hjälpt mig tänka på annat, bland annat Gabbi & Saras Schlagerkonsert i Onsdags, de var grymmmma!

I helgen har jag hunnit med både party: med Anna, Malin o Johan o.co,
Jobb- Hönö, nice!
PLugg- Rekommendationer

Idag har en slags söndagsångest infunnit sig, någit som ryckte upp mig var dock ett långt å trevligt samtal med Dig gubben, du e bäst på att få mig på positiva tankar, därfrö ska du komma hem nu, NU! fatta det!

Har även bäddat sängen med nya fina lakan, såhär blev resultatet-,



Å när inte Henke e där får godsedjuren va stand-ins:


Denna vecka bjuder på födelsedagsfiranden av päronen, Plugg, plugg, plugg, Hemkomst av Sanna, såhär 1 år senare och förhoppningsvis lite ÖRN-häng!?

< - - - -    PUSS Å KRAM     -  -  - >

(11 veckor kvar)

ps. Gissa vad som ligger och väntar på mig förutom Beck i dumburken,, jo Cocholate chip cockies, Jummy!!!


Hejhopp pillii...

Hej Sötnos,

Nu ska jag kila iväg på en födelsedagsfest. Vi ska fira Navin 26 årsdag på en pub i little five points, kvarteret där Junes pappa hade den thai restuarangen och där de hade halloween festivalen. 

Det ska bli kul. Planen är att kolla på en fotbollsmatch och dricka några öl. Inte dumt alls du.. Hopppas att du hamnade på hönö inatt. Jag tycker synd om dig.

Massa kärlek och pussar

Henrik

RSS 2.0