åh va fin!

E lite later och orkar inte lägga in bil, roligare för er stt se när jag möblerat lite imorgon!  eller jo, här kommmer några!:

Ikväll blir det chill hos DH, han ska med ut å fara, inte klokt detta ju! puss på er!











tjollahej!!!

En stor dag för en liten tjej som jag!

Vaknade nyss av ett sms-blipp. Smset var från tjejen som bor i min lägenhet nu. Jag ska hämta nyckeln kl 13.00 (!!!!!) NICE! Har stoppat i en tvätt här hemma i väntan, ska nog även packa ned det sista, så som tavlor odyl! ....klockan gå fortare!... Tänkte att jag ska ta med kameran så ni kan få se hur den ser ut innan min toutch har tillkommit och även för att dämpa nyfikenheten lite! Ska bli så kul att flytta! :)

Igår va jag på bio me tjejerna, vi såg Brölloppsduellen som var en riktig tjejefilm. Sådär lagomt fredagsslapp. Får se vad resten av dagen har att erbjuda. Vill gärna hänga me min gullunge Marija eftersom hon åker till Ryssland på tisdag för att stanna alldelles för länge, kommer sakna min lilla ryss här! Samtidigt förstår jag om hon vill vara me sin prins, passa på å mysa å sånt som inte blir så mkt av på distans! Dock vet jag att de kommer klara det fin fint och att tiden går så mkt fortare än va man tror. Förra gången de va isär var när Oscar åkte till Malta för att jobba, då slutade det hela med att marija följde efter, så vi får väl se hur detta slutar!

NU ska jag hoppa in i duschen, en långdusch får det bli så klockan tickar på!

Puss sålänge



Jag och världens bästa Marija!

En dag i biblioteket

Hej Sötnos,

Nu sitter jag i bilbioteket och blickar ut över Atlanta. Imorse spelade jag raqcuetball med Mark. Han vann =(. Sen har jag varit här i bilblan och läst två case. Lyssnar på lite nigga rap nu så jag får upp lite fart i mitt skrivande. 

Jag har hittat en hemsida hitorstand.net på internet där de hjälper en att spela så bra som möjligt på blackjack. så att oddsen är så fördelaktiga som möjligt. Måste öva lite innan jag åker till Vegas så jag vinner lite eller hur.

 Längtar tills vi pratar i eftermiddag.

Puss



 

tjosan strosan!

Hejsan!

NU är jag på KTB kollar lite på en tidigare rapport som gjorts kring introduktion, kan vara bra att ha med i vårat PIM-arbete. Vi ska träffa dem idag å det ska bli spännande. Bland annat ska en av HR-människorna berätta om hur dagens allmänna introduktion ser ut så jag ska snart pallra mig ner till peddan för att låna inspelninsmaskin (säger man bandspelare?)

Tidig morgon idag med start i form av Programsamordnaremöte. ...kl 8!!!! (hjälp, hur ska jag klara ett vanligt jobb sen, 9 är tiden som gäller för mig!). Det gick bra och var givande!

Ikväll var tanken att jag skulle träffa örnarna men jag känner efter gfårdagens packningsprestationer att jag måste fortsätta med detta idag.. inget gott sällskap, ingen god middag, inget spelande och inga ÖRNAR för mig idag...hänger lite läpp!

Längtar tills vi ska prata baby, snart e det NY men först flytt å det ska bli så kul. Måste nog ringa sgs å höra hur man gör med internet å så. Btw. Connect kan laga min dator om jag har garantin kvar vilket jag bör ha för den e ju inte ett år än, gött mjos! ska bara lägga över bilder osv. på den externa hårddisken!
 
pusssss

Ännu en ny dag

Hej Sötnos,

Trisst att vi inte kan prata idag =(. Nu på förmiddagen har jag varit hemma och läst om ett case som jag har i eftermiddag. Idag ska jag äta min mumsiga hawaii kyckling och ris.... det blir inte dumt duuu. Vad har du ätit idag?
Nu ska jag åka väg till skolan, ska bara först svänga förbi bankomaten och ta ut lite pengar till Eddie. Han köpte flygbiljetten till Las Vegas åt mig.

Hoppas att du har en bra dag. Nu är det bara 5 dagar kvar tills du flyttar in i vår lägenhet... Gud vad kul.

Love U.

Henrik

GODNATT!!!

FIKA MED ÖRNARNA OCH FILM FRAMFÖR BRASAN FÅR AVSLUTA DENNA DAG!

Dagens göromål!

Hej hopp!

För en stund sedan var det dax att slå upp de små blå, sjusovare..inte jag nej nej, trots mitt nattpass på jobbet e jag pigg som en kärka och har spenderat dag 2 på måla-säng-rams-projektet med en andra strykning! Har även gått loss på en spelgel mamma så snällt skänkt mig. VItt,vitt,vitt!! hehe. Nu har jag å prinsen min äntligen bestämt temat för inreningen i lyan, det blir "basfärger" (Henkes leord!) med en toutch av romantik ( guess who loves that?! ME!).

Ville bara visa resultatet so far, se nedan! Nu ska jag hoppa in i duschen för att träffa min kära örnar för en mysig fika inne i stan, galet men vi har typ inte setts på 1 vecka nu, ovant!

Gårdagskvällen spenderades förutom jobb me tjejerna på CALEO, oh my vilket ställe, verkligen hög mysfaktor, jag rekomenderar det starkt, Henke-: när du kommer hem vet jag vart kosan bär!

Ha en toppen dag allihop!

Kramar Natalie





Dagens frulle!!!:



HA EN TOPPENDAG ALLIHOPA! BABY: LÄNGTAR TILLS VI HÖRS Å SES SEN! PUUUUUUSSSSSSS!

till min älskling!

Hej babe!
Saknar dig så gaaaalet mkt! Kom hem dummis:) Eftersom det är kvalitete och inte kvalitet som räknas kommer här några väl valda ord till dig: JAG ÄLSKAR DIG! Du är så fin ocg go och jag blir varm innombords när jag tänker på hur fin vår kärlek e! Natta hjärta henke forever! DU E BÄÄÄST UTAN PROTEST!!!

puss gull!



Ett underbart vykort.....

Hej Prinsessan.

Vet du vad jag fick idag... ett underbart kort från en underbar tjej. Det var ett gratulationskort angående min namnsdag den 19:e januari. eller som vi säger här Name day.. 
Tack så mycket för trisslotten. Tyvärr så vann jag ingetting men det gör inget för jag har redan vunnit det bästa i världen ditt hjärta. 

Tyvärr så börjar jag inse att mitt godis har börjat att sina oroväckande.... därför tog jag beslutet att ta kort på de gottigaste bitarna så du vet vad som är minum i en eventull gottepåse.





mmmmmmm godis.... aaaaaa... vilken är min favorit?

Hejsan.

Hej sötnos,

Förlåt att jag var lite purken idag på skype... Min dator krånglade mycket igår och det var tidskrävande att skicka in en massa ansökningar. Pga. att datorn krånglade hann jag inte med allt jag ville och fick dåligt samvete för det. Jag ville bl.a. gå och träna känner att jag har ätit allt för dålig mat.

Men jag lyckades boka min flygbiljett imorse för 240 USD. Det är 80 USD billigare i jmf med i fredags... NICE eller hur. Så nu kan jag verkligen möta upp dig och lämna av dig vid säkerhetskontrollen. Det kändes verklige bra för min del för jag vill spendera så mkt tid som möjligt med min prinsessa.

Jag lovar att berätta för dig hur jag vill att vi ska möblera i morgon.

LOVE UUU. THE BEST GIRL IN THE WHOLE WORLD.... and she is mine.

/Henrik

Godmorgon Världen!

Hejsan hoppsan på er! Jag sitter på jobbet och magen gjorde nyss ett rejält morr, im hungry! Tur att det snart är lunch! Jag fick hoppa in extra idag då Caroline(som är ordinarie) bivit sjuk, men snart utflyttad och allt tackar jag ju inte nej till lite extra pengar! Gäller att passa på medans plugget flyter på ok!

Tycker min käre pojk är lite väl dålig på det här med att blogga, men sen var det ju inte hans idé heller så jag får väl se mellan fingrarna denna gången!

Igår fick vi våra uppdrag i PIM-arbetet ( personalvetenskapligt tillämpningsarbete, fråga mig inte vad förkortningen står för :P) Jag och två tjejer till ska utreda lite skring SKF:s introduktion av tjänstemän, kul att få ett uppdrag på ett privat företag och kul att jag fick en så bra grupp, jeehaaa!

Idag ska jag också kolla lite på försäkrigar osv. hur gör man? vad ska man ha? ska även kolla upp kring elen, 2 saker som "tyngt mig" men nu ska jag ta tag i det!

Ha det bra så länge!
//Natta

KLAR!!!

ÄNTLIGEN!!!!

Nu är sista momentet i denna metodkurs slut, underbart. Hemtenta och reovisning är avklarat idag och et innebär att slit stress och ilska är över för denna gång, i en vecka till iafl.. hehe. Tror jag ska belöna mig själv med en sväng på staen, lite fönstershopping kan göra ett shoppingfreak som mig mer än glad!

Idag tog Malin (maelin.blogg.se) sitt pick och pack och drog upp till Sälen, ummis, eller mest e jag ju avundsjuk, skulle himla gärna vilja åka lite skior (snowboar i hennes fall). Men nej nej, själv får mna stanna hemma och bli gla om det bli lite frost som man kan kana på och i römmarna fantisera om en skidtur i härliga Sälen:)

LÄngtar sååå till NY, den 17:e bär det av. Vi ska shoppa, kramas, kolla musikal och umgås så det slår härliga till :)

Ikväll blir det möte med projektgruppen, hoppas det bli givande, ska ge styrelsen en spark i baken, funkar inte att jag går runt och oroar mig såhär!!! coola ner Natta förfasen lixom...

Japp, stan får det bli!

Puss å hej så länge!
Nattson

ps. När blir det Resagboksinlägg, Foppstar????


Finfin soffa.

Hej min sötnos.

Soffan är verkligen jätte fin. Jag tror att den kommer passa jättebra i vår maskulina =) lägenhet. Så länge vi går med neutrala färger så kommer allt bli hur fint som helst. Imponerande att du har köpt en soffa på så kort tid, det kallar jag effektivt.

Hoppas att din redovisning gick bra idag. Georgia Tech förlorade igår över Duke med 53-65 i basketball, men jag hänger inte läpp för det. Längtar tills vi pratar idag. 

Puss

Ny (för oss iafl) soffa till vår lya!



HÄR HAR VI EN; PÅ SÖNAG ÄR DEN VÅRAN OCH EN KOMMER PASSA SÅÅÅ BRA I VÅRAN LÄGENHET!!

ÄLskling, nu är det nästan bara en måna tills vi ses med, i NY! Ska bli så himlans kul, har allti velat åka dit, och ännu bättre blir det ju nu när jag kan åka med dig världens bästa!

Nu ska jag återgå till plugg innan det är dax för mig och prinsen att skypa! Redovisning imon, jag blir allltid så nervös men om jag e bra förberedd tror ja et kommer kännas bättre, det är iafl taktiken jag har just nu!:)

Ha et toppen allihopa och lycka till på redovisningen imon alla mina söta ÖRNAR!

// Natta

Hejsvejs min söta söta söta söta sexiga flicka

Hej hej,

Vilka fina inlägg du skriver. Du är duktig på att skriva. Jag håller tummarna för att din hemtenta ska gå bra.
Jag längtar verkligen efter att DIG. Håller på att planera inför vår New York resa. Jag ska försöka att skaffa oss ett riktigt najsigt Hotel. Är det okey att betala ytterliga 10 dollar per natt för ett 4 stjärnigt. 
( och med dig i hotellet blir det 5 stjärningt = 4 + natalie)

För hoppningsvis kan jag börja leta på riktigt på Onsdag när vi har skaffat ett riktigt snabbt flyg till dig (så att du kommer hit så fort som möjligt). 

Jag lovar att skriva ett till inlägg snart igen. 

LOVE YOU

Ps. Jag hann klart med alla sidorna. 
Du borde vara här och sova vid min sida.......... min baby



Pluggeliplugg å glest med inlägg från killen min.. illa!

Hej alla rara!

Jag sitter på Hanels och pluggar, analys av artikel e det som gäller och det går sisådär bra,alla har typ skrivit mer än mig hittils, fast jag vet, man ska inte jämföra sig med andra och det är såhär jag brukar ta mig an uppgifter, först förbereda som fasen och sen skriva på, analysera, tänka, vria och vända och tillslut komma fram till ett resultat jag är hyffsat       (läs inte speciellt) nöjd med.

Är lite besviken att min kar ännu inte skrivit ett enda inlägg sen han kom hem, varken här eller på resdagboken. ajabaja Henkepenk. Något kul på tal om honom-att flytta ihop och vart detta ska ske är att kära Malin sökt lägenhet på samma ställe, samma hus och till och med samma våning, hoppas hopppas hon ,och LInda som hon tänkt bo med, får den!

Nu ska jag återgå till skrivandet, en halvtimme till sen är det luncdax, har inte med mat idag så det får bli en surprise för både er och mig vad jag ska äta!

KRAM!
ps. Saknar min  baby ganska mkt just idag, kanske e det det deppiga vädret som har ett fin ger med i spelet!?

DU och JAG, Jag OCH Du


NYÅRSBILER!


   



SÅHÄR SPENERAES VÅRAN NYÅR. jÄTTEMYSIG OCH TREVLIGT. jUST NU HAR JAG SMÅPLANER FÖR EN HEJDUNDRANDE NYÅRSFEST MNE VEM VET VAD SOM HÄNDER, DET ÄR JU ETT HELT ÅR KVAR!!! PUSS PÅ ER!


Då var det dax igen...

Hejsansvejsan!

Nu sitter jag hemma hos Henkes familj, jag låter tiden ticka på och Henke packar.. ush detta e inte kul.. Nu åker han igen. Positivt är dock att vi förmodligen ses ganska snart igen eftersom vi planerar en New York- resa i slutet av februari så det kan vi båda se fram emot. Ikväll blir det avskedsmiddag med familjen och förhoppningsvis ett tidigt sängliggande eftersom henkes plan går vid 7 imorgon...

Morgondagen ska jag spendera på mitt underbara jobb... lovelyy.. not. Fast jag tänker att det är bra att sysselsätta mig lite så jag inte saknar min prins onödigt mkt!

Vi har haft en underbar jul tycker jag, verkligen mysigt att ses och rå om varandra lite, och jätteeekul att planera inför den nya gemensamma lägenheten, tror det blir toppen. Allt för mkt tid detta "lov" har spenderats på plugg men nöden har ju tyvärr ingen lag.

So-long!

Natalie & Henke på ett hörn (tror jag iafl)

RSS 2.0